Wat doen we?

SupportPunt verzorgt exclusief voor stichtingen en verenigingen financiële administratie, communicatie en personeelszaken . Daarnaast kunnen klanten ook terecht voor advies op deze gebieden. Bijvoorbeeld over de inrichting van de administratie, het aangaan van personeelsovereenkomsten of de inzet van promotiemiddelen. Subsidie van de gemeente maakt dat we een zeer laag uurtarief hanteren.
Het tarief voor uitvoerend werk is slechts € 5 per uur voor uitvoerend werk. Via de gekleurde menuknoppen kunt u per dienst het aanbod bekijken.

SupportPunt is er ook voor stichtingen en verenigingen die willen professionaliseren en hun effectiviteit verhogen. Ondervindt uw organisatie problemen in de bestuurlijke organisatie of bedrijfsvoering en zoekt u deskundig en betrouwbaar advies? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

    SupportPunt maakt besturen makkelijk!

    Werk voortaan slim samen met je bestuur via mijn.supportpunt.nl. Bewaar en deel al je stukken online. Overzichtelijk gerangschikt in je eigen dossier. Veilig en goed beschermd. Dit kan met de tools van de SupportPunt klantportal.

    Direct naar: mijn.supportpunt.nl