Personeelsadvies

Personeelswerk is maatwerk. Maar als bestuurder bent u geen personeelsmanager. Hoe zorgt u ervoor dat u toch aan de voorwaarden voor goed besturen voldoet? SupportPunt kan u hierbij ondersteunen. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat belangrijk is voor stichtingen en verenigingen als het gaat om personeelszaken. Het is investeren in menselijk kapitaal. Met de nieuwe klantportal bieden we u daarbij online overzicht in al uw bestanden en correspondentie. Alleen toegankelijk voor uw bestuurders. Zodat u de juiste documenten kunt delen, en altijd de laatste actuele versie van uw contracten, dossiers en adviezen bij de hand hebt.

 • Online klantportal
 • Veilige omgeving
 • Overzichtelijke dossiers
 • Betrouwbaar advies ervaren personeelsadviseur
 • Exclusief voor stichtingen en verenigingen in Eindhoven

Vacatures verenigingen en stichtingen
Heeft u betaalde vacatures? Dan plaatsen wij deze graag op onze website. Mail uw vacature door naar Esther Weijmans en wij zorgen ervoor dat uw vacature op onze website wordt geplaatst.

Partners

Op het gebied van personeelszaken werken we nauw samen met een aantal professionele partners. Zo ondersteunt PRO Payroll ons op het gebied van personeelszaken. Daarnaast zijn De Wert accountants &…Lees verder >>

  (040) 202 73 90

  Voor meer informatie kunt u tussen 8.30 en 17.00 uur contact opnemen met Esther Weijmans.

  Testimonial Personeelsadvies

  SupportPunt maakt besturen makkelijk!

  Werk voortaan slim samen met je bestuur via mijn.supportpunt.nl. Bewaar en deel al je stukken online. Overzichtelijk gerangschikt in je eigen dossier. Veilig en goed beschermd. Dit kan met de tools van de SupportPunt klantportal.

  Direct naar: mijn.supportpunt.nl