Werken bij SupportPunt

Vacature(s):
  • Relatiebeheerder Finance

Stilzitten? Dat kennen we bij Supportpunt niet. Onze klanten rennen over sportvelden, dansen op festivals, wandelen door de natuur, slenteren over markten, organiseren buurtfeesten, ontdekken kunst en cultuur. Jong of oud, rijk of arm. In heel Eindhoven zijn onze klanten actief doet. Zij zorgen goed voor elkaar en voor onze stad.

Zij? Dat zijn de duizenden vrijwilligers en medewerkers van de stichtingen en verenigingen die Eindhoven in beweging houden. Vol energie, elke dag weer. Wie niet beter weet, zou denken dat dit allemaal vanzelf gaat. Maar, niets beweegt vanzelf.

De lat ligt hoog voor de besturen van onze stichtingen en verenigingen. Overheid en publiek verwachten kwaliteit en professionaliteit, continu. Dat is hard werken en Supportpunt werkt mee.
Wil je ook mee doen? Kom dan ons team versterken! We zoeken een Relatiebeheerder Finance.

Ben je een enthousiaste, accurate collega die zich verder wil ontwikkelen als Relatiebeheerder. Woon je in Eindhoven of de directe omgeving? We bieden je een functie voor minimaal 32 uur per week.

SupportPunt biedt bestuurders en zakelijk leiders advies, praktische ondersteuning en hulpmiddelen op gebied van organisatie, financiën, HRM en communicatie. Zo vergroten we niet alleen de kwaliteit en professionaliteit van Eindhovense stichtingen en verenigingen, maar ook de zelfredzaamheid. Dat laatste vinden we bij Supportpunt belangrijk.

In jouw rol ben je verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille. Het werk loopt van de controle van de ingevoerde kasbonnen tot het aanbieden van de jaarstukken aan de accountant. Het controleren van BTW opgaves, het begeleiden van subsidie- verantwoordingen, het maken van rapportages en het begeleiden van bestuurders bij deze taken zijn de belangrijkste aandachtspunten. Wij ondersteunen en adviseren onze klanten in de breedste zin van het woord. Naast de vaste medewerkers wordt de afdeling gevormd door mensen in opleiding die willen leren en groeien. De programma’s die gebruikt worden zijn AFAS, Excel, Speedbooks en Image Capture.

Je taken bestaan uit drie hoofdonderdelen: relatiebeheer, opleveren van rapportages en het coachen en begeleiden van medewerkers. Als relatiebeheerder ben je het eerste aanspreekpunt op het gebied van financiële zaken van onze klanten. Je inventariseert de behoeften van de klanten en vertaalt de wensen naar optimale oplossingen. Daarnaast adviseer je de klant en lever je een bijdrage aan de bedrijfsdoelstellingen. Je bent resultaatgericht en staat met twee benen op de grond. Enthousiasme en inzet maken jou de juiste kandidaat. Je beschikt over de juiste financiële kennis om goede rapportages op te leveren en je bent in staat om de mensen in opleiding te begeleiden en te coachen. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau richting financiën/accountancy. Je hebt ervaring met (kleine) complete administraties binnen een klantgerichte organisatie op financieel gebied en ben je hands-on ingesteld.

Geïnteresseerd?

Is je interesse naar aanleiding van deze vacature gewekt? Reageer dan vóór 28 november 2017 door middel van het sturen van je c.v. en motivatiebrief. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Via deze link kun je de gegevens invoeren en je interesse kenbaar maken voor de functie. Voor vragen kun je contact opnemen met Esther Weijmans, HRM-Adviseur, op telefoonnummer 040-2027390.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

    SupportPunt maakt besturen makkelijk!

    Werk voortaan slim samen met je bestuur via mijn.supportpunt.nl. Bewaar en deel al je stukken online. Overzichtelijk gerangschikt in je eigen dossier. Veilig en goed beschermd. Dit kan met de tools van de SupportPunt klantportal.

    Direct naar: mijn.supportpunt.nl