Werken bij SupportPunt

Vacature(s):
  • Financieel medewerker
Financieel medewerker

Wij zoeken een enthousiaste, accurate collega die zich verder wil ontwikkelen als financieel/administratief medewerker. Woon je in Eindhoven, heb je geen werk en wil je groeien als financieel medewerker? Stichting SupportPunt biedt een startfunctie voor maximaal 1,5 jaar tussen de 32 en 40 uur. De ideale baan om actuele en relevante werkervaring op te doen! We bieden je een contract, goede begeleiding en kijken samen met je hoe je je verdere carrière kunt vormgeven.

SupportPunt voert de administratie van ruim 50 stichtingen en verenigingen in Eindhoven op het gebied van kunst, cultuur, welzijn en sport. Het werk loopt van het invoeren van de kas-bonnen tot het aanbieden van de jaarstukken aan de accountant. Naast het boeken zijn BTW, subsidies en rapportages en controles de belangrijkste aandachtspunten. Wij ondersteunen en adviseren onze klanten in de breedste zin van het woord. Naast de vaste medewerkers wordt de afdeling gevormd door mensen in opleiding die willen leren en groeien. De programma’s die gebruikt worden zijn AFAS, Excel, Speedbooks en Image Capture.

Wij zoeken enthousiaste medewerkers die accuraat zijn, willen leren en zich verder ontwikkelen op dit vakgebied. Je niveau bepaalt de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je dagelijkse werkzaamheden. Het is uiteindelijk de bedoeling dat je een administratie zelfstandig- maar wel onder begeleiding- kunt voeren, inclusief de BTW perikelen, afschrijvingen en salarisboekingen. Je beschikt minimaal over MBO 4 opleidingsniveau op boekhoudkundig gebied. Je bent resultaatgericht en staat met twee benen op de grond. Enthousiasme en inzet maken jou de juiste kandidaat.

Je krijgt bij ons een baan met salaris op minimumniveau. Daarnaast krijg je degelijke inhoudelijke begeleiding en de mogelijkheid opleidingen te volgen.

Geïnteresseerd?

Is je interesse naar aanleiding van deze vacature gewekt? Reageer dan vóór 28 september 2017 door middel van het sturen van je c.v. en motivatiebrief. Via deze link kun je de gegevens invoeren en je interesse kenbaar maken voor de functie. Voor vragen kun je contact opnemen met Esther Weijmans, HRM-Adviseur, op telefoonnummer 040-2027390.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

    SupportPunt maakt besturen makkelijk!

    Werk voortaan slim samen met je bestuur via mijn.supportpunt.nl. Bewaar en deel al je stukken online. Overzichtelijk gerangschikt in je eigen dossier. Veilig en goed beschermd. Dit kan met de tools van de SupportPunt klantportal.