Accountmanager finance (3-5 jaar werkervaring)

Ben je het beu om 60-80 uur per week te werken, houd jij van cijfers en vind je het een uitdaging om stichtingen en verenigingen op financieel gebied te ondersteunen tot aan het maken van een jaarrekening? Dan ben jij de persoon die we zoeken in ons team: een doortastende en enthousiaste accountmanager finance (3-5- werkervaring).


Je toont interesse in de klanten en hun vragen op het gebied van de beheersing van de administratieve taken. Je draagt zorg voor goede rapportages voor de bestuurders waarbij accuratesse, interesse en aandacht voor detail belangrijk zijn. Je bent een spin in het web, behoudt overzicht en kunt snel schakelen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen portefeuille en die van de hele afdeling. Je beschikt over de juiste kennis en kunde op financieel administratief gebied en bent op de hoogte van de wet- en regelgeving. Door jouw coaching laat je collega’s groeien en bloeien in hun functie.


Zoek je een uitdagende functie waarbij ook klantcontact met vrijwillige besturen van stichtingen en verenigingen één van je taken is? Heb je ervaring op een administratie- of accountancykantoor en beschik je over een HBO werk- en denkniveau, dan nodigen wij jou uit om te solliciteren.


Wij bieden:

Jouw profiel:

Meer informatie

Heb je vragen? Neem dan contact op met Arjen Buit via 040 – 2027390. Graag ontvangen we jouw cv en begeleidend schrijven. Je kunt deze mailen naar info@supportpunt.nl.