Bedrijfsleider stichting Awesome

#Awesome kledingruilatelier is er voor de mensen met een kleine / of zonder beurs. Maar natuurlijk is iedereen met een gevulde beurs ook welkom. We werken met gekregen kleding die we vervolgens in onze winkel hangen, pimpen of recyclen.

 

#Awesome is begonnen door 1 persoon met een heel groot hart. Zij vond dat er te veel goede kleding wordt weggegooid en dat je er altijd wel iemand blij mee kunt maken. Vanaf het begin is ze bijgestaan door een aantal actieve vrijwilligers, die dezelfde gedachten hadden. Gaandeweg kwamen er steeds meer mensen bij die met veel plezier een bijdrage wilden leveren.

 

Stichting #Awesome is op zoek naar een

 

Bedrijfsleider
3 dagdelen per week

 

 

Zie jij het zitten om écht iets te betekenen voor je medemens? Wil jij er echt toe doen? Heb je ervaring met leidinggeven op de werkvloer, bij voorkeur in een winkel, misschien zelfs in een kledingruilwinkel? Dan ben jij degene die we zoeken!

 

Stichting #Awesome Kledingruilatelier zoekt een bedrijfsleider (3 dagdelen per week). Het is een betaalde functie. De winkel is 40 weken per jaar open op dinsdagmorgen, woensdagmiddag en donderdagmorgen. Eens in de maand is de winkel ook open op zaterdagmiddag. De bedrijfsleider kan zijn of haar uren zelf indelen.

Je werkt met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben en met jouw begeleiding én de steun van onze coaches, weer zinvol aan de slag willen gaan.

 

Werken bij Awesome is gezellig, is betekenisvol en je krijgt er veel voor terug.

 

Voor meer informatie over de stichting kijk op: www.awesomekledingruilatelier.nl

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Philo van Gasselt via: philovangasselt@gmail.com.