Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opfriscursus MailChimp = VOL

7 december 2021 @ 19:00 21:00

Digitale nieuwsbrieven zijn goedkoop en worden goed gelezen. Maar hoe maak je er eentje? Welk systeem kies je? Hoe voorkom je kosten? Waar moet je beginnen?
Als jouw stichting of vereniging een nieuwsbrief wil sturen is het belangrijk dat de opzet goed is, of het nu voor leden, sponsoren of geïnteresseerden is. Speciaal voor jou organiseert Supportpunt gratis workshops MailChimp.

Workshop voor beginners
MailChimp is een eenvoudig te gebruiken webprogramma waarmee je nieuwsbrieven kunt maken en verzenden en adressen kunt beheren. Met de gratis versie kunnen tot 2000 adressen gratis gemaild worden. Ook krijg je uitgebreide rapportages en kunnen ontvangers zich makkelijk uitschrijven. De nieuwsbrief van Supportpunt is een voorbeeld van een nieuwsbrief die gemaakt is met MailChimp.

Wil je voor je eigen organisatie ook zo’n nieuwsbrief? Schrijf je dan in voor de workshop MailChimp op dinsdag 7 december (max.1 deelnemer per organisatie). Ons communicatieteam werkt al jaren met MailChimp. Zij bespreekt de belangrijkste stappen in het opstellen en verzenden van uw nieuwsbrief. Aan het eind van deze avond is je eerste nieuwsbrief klaar.
Vergeet niet om je laptop mee te nemen!

We hebben plaats voor 8 deelnemers dus schrijf je snel in!

Locatie: Designhuis, Stadhuisplein 3 Eindhoven


Inschrijven:

Deze workshop is vol. Je kunt je helaas niet meer inschrijven.