Boekhoudkundig medewerker

Supportpunt zoekt:
een enthousiaste boekhoudkundig medewerker
(32 tot 40 uur per week)


Ben jij accuraat, wil je leren en jezelf ontwikkelen op financieel gebied? Dan ben jij de persoon die we zoeken in ons team!

Je niveau bepaalt de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je dagelijkse werkzaamheden. Het is uiteindelijk de bedoeling dat je een administratie zelfstandig- maar wel onder begeleiding- kunt voeren, inclusief de BTW perikelen, afschrijvingen en salarisboekingen. Je beschikt minimaal over MBO 4 opleidingsniveau op boekhoudkundig gebied. Je bent resultaatgericht en staat met twee benen op de grond. Enthousiasme en inzet maken jou de juiste kandidaat.

Wat doet de financiële afdeling van Supportpunt?
Supportpunt voert de administratie van ruim 50 stichtingen en verenigingen in Eindhoven op het gebied van kunst, cultuur, welzijn en sport. Het werk loopt van het invoeren van de kas-bonnen tot het aanbieden van de jaarstukken aan de accountant. Naast het boeken zijn BTW, subsidies en rapportages en controles de belangrijkste aandachtspunten. Wij ondersteunen en adviseren onze klanten in de breedste zin van het woord. De programma’s die gebruikt worden zijn AFAS, MS Office, Speedbooks en Trifact.

Informatie & sollicitatie
We bieden je een contract waarbij je de ruimte en tijd krijgt om je verdere carrière vorm te geven. Dit alles natuurlijk met een goede inhoudelijke begeleiding van ervaren boekhoudkundige medewerkers.

Het gaat om een startfunctie voor maximaal 1,5 jaar tussen de 32 en 40 uur. De ideale baan om actuele en relevante werkervaring op te doen. Woon je in Eindhoven en heb je momenteel geen werk? Zoek je een startfunctie of werkervaring op het gebied van financiële administratie? Solliciteer dan bij Supportpunt!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Toon Verbakel via toon.verbakel@supportpunt.nl of 040 – 2027390.
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie en cv naar HRM@supportpunt.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld