Supportpunt uitverkozen tot een van de 50 helden van Eindhoven!

In de hedendaagse tijd waarin innovatie en creativiteit steeds belangrijker worden laat de culturele organisatie Het Zuidelijk Toneel zich zien met o.a. voorstellingen en innovatieve projecten. Vanaf het najaar 2021 staat het ‘Helden’ thema centraal, hierin worden niet-alledaagse helden uit Tilburg, Den Bosch, Breda, Roosendaal, Helmond en Eindhoven geportretteerd. Hierdoor ontstaat een heldenketting; een expositie van 50 helden, door een lokale kunstenaar. De werken door Joshua van Iersel van de helden uit Eindhoven worden vereeuwigd in het Parktheater.


Supportpunt is uitverkozen tot een van de 50 helden uit de stad Eindhoven. Onze inzet voor stichtingen en verenigingen wordt zeer gewaardeerd en herkend door inwoners van onze mooie stad en daar zijn wij van Supportpunt erg trots op! Dit soort blijk van waardering geeft ons van Supportpunt de kracht om stichtingen en verenigingen uit Eindhoven in beweging te houden en tot een blijvend succes te maken!  


Arjen Buit
De Doekoe Dokter

Arjen Buit is de trotse directeur van Supportpunt. Hij zorgt ervoor dat het waardevolle verenigingsleven van Eindhoven op het gebied van financiën en organisatie goed ondersteund wordt. Arjen richt zich vooral op hetgeen wat eigenlijk nooit iemand wil doen, de zakelijk financiële kant. Met hart voor de zaak zorgt hij goed voor anderen en voor de stad. Dat maakt deze Doekoe Dokter een echte held.