Informatiebijeenkomst Vrijwilligersverzekering 8 oktober 2019

Bent u actief als vrijwilliger in Eindhoven? Dan bent u via de Gemeente Eindhoven verzekerd bij Centraal Beheer. Alle binnen de gemeente Eindhoven actieve vrijwilligers zijn namelijk automatisch verzekerd. Daarnaast biedt het pakket meer!

Op dinsdag 8 oktober organiseren wij een informatieavond. Tijdens deze avond wordt de Vrijwilligersverzekering van de Gemeente Eindhoven (Basisdekking) toegelicht. Aan de orde komen o.a. de voorwaarden, de (bestuurders)aansprakelijkheid en de uitsluitingen op deze verzekering. Ook informeren wij u over de wijze waarop u advies kunt krijgen of uw vrijwilligers(organisatie) een aanvullende verzekering nodig heeft. 

Supportpunt, Centraal Beheer en de Gemeente Eindhoven organiseren samen deze bijeenkomst. Naast de informatie over de Vrijwilligersverzekering bestaat de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Wanneer u uw vragen van te voren stelt via het inschrijfformulier, nemen wij deze mee in de uitleg van de verzekering (maximaal twee vragen per inschrijving).

Schrijf je hier in.