Lab/Communitymanager Baltan Laboratories

Baltan Laboratories is een experimentele omgeving, die bouwt op de innovatieve pioniersgeest van het Natlab in het midden van de vorige eeuw en op het DNA van de stad Eindhoven, waarin technologie en creativiteit voorop staan. Sinds de verhuizing naar het gerenoveerde Natlab in 2013 heeft Baltan een snelle groei doorgemaakt. We hebben ons inmiddels gepositioneerd als een relevante speler op het snijvlak van kunst, design, technologie en wetenschap en ontwikkelen nieuwe perspectieven rondom maatschappelijk relevante onderwerpen. In de komende jaren wil Baltan haar activiteiten en reputatie verder (internationaal) uitbreiden.

 

In haar tienjarig bestaan heeft Baltan een breed netwerk opgebouwd van gepassioneerde denkers en doeners die deelnemen aan onze activiteiten of ons volgen via onze communicatie. Deze trouwe medestanders willen we de komende jaren sterker aan ons binden door ze nog beter van dienst te zijn met de kennis, connecties en faciliteiten waar ze naar op zoek zijn. De ruimtes in het Natlab spelen daarin een centrale rol. We geloven namelijk in de kracht van ontmoeting en zien online media als een verlengde daarvan.

 

Baltan Laboratories is vanaf februari 2019 (begindatum in overleg) op zoek naar een

 

Lab/Community Manager
omvang 24 à 32 uur per week (0,6 – 0,8 fte)

 

Taakomschrijving
Als Lab/Community Manager heb je als taak om de bestaande community rond Baltan te activeren, faciliteren en uit te bouwen. Je bent gemotiveerd om de programma’s van Baltan mee te faciliteren en te organiseren en versterkt de community van Baltan off- en online. Je bent betrokken bij het beheer, communicatie, werving en productie van Baltan projecten en maakt actief verbinding met de Baltan community.

 

Onder de taken van de Lab/ Community Manager vallen onder meer

Profiel

Verloning vindt plaats conform ervaring en de standaarden in de culturele sector. Wij ontvangen graag je motivatiebrief en CV voor 20 januari 2019. Deze mag gericht worden aan Olga Mink: info@baltanlaboratories.org Gesprekken zullen plaatsvinden tussen 28 januari en 1 februari.

 

Voor meer informatie kijk ook op: baltanlaboratories.org