Medewerker communicatie

Supportpunt zoekt:
een enthousiaste medewerker communicatie
(32-40 uur per week)


Hou jij van doelgerichte communicatie, kun je goed met mensen omgaan, coördineren en vind je het een uitdaging om de wensen van een opdrachtgever door te vertalen naar een website of online nieuwsbrief? Dan ben jij de persoon die we zoeken in ons team: een medewerker communicatie met enthousiasme en affiniteit voor on- en offline communicatie.

Je krijgt eigen projecten waarbij je direct contact hebt met klanten, dtp-ers en webdevelopers brieft en kunt groeien in verantwoordelijkheid.

Wat doet de communicatie afdeling van Supportpunt?

De afdeling werkt als reclamebureau exclusief voor stichtingen en verenigingen in Eindhoven. Wij vertalen doelstellingen naar communicatie-acties, ontwikkelen dtp producten, organiseren workshops, bouwen en beheren websites en schrijven teksten voor allerlei communicatie uitingen. Tot onze klanten behoren vrijwilligersorganisaties op het gebied van welzijn, kunst, cultuur en sport. Kortom, veel van wat Eindhoven de moeite waard maakt.

Geboden wordt


Profiel kandidaat


Meer informatie

Woon je in Eindhoven en heb je momenteel geen werk? Zoek je een startfunctie of werkervaring op het gebied van communicatie? Solliciteer dan bij Supportpunt!
Heb je vragen? Neem dan contact op met Yardena Raatgever via het telefoonnummer 040 – 202 73 90. Graag ontvangen we jouw cv en begeleidend schrijven. Je kunt deze mailen naar info@supportpunt.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld