Alles over de WBTR wet bestuur toezicht rechtspersonen


Op 1 juli 2021 gaat de Wet bestuur en toezicht rechtspersonen (WBTR) in, en ook na die tijd is het belangrijk dat jouw vereniging of stichting voldoet aan de nieuwe wet. Heeft jouw organisatie taken, bevoegdheden, verplichtingen en aansprakelijkheid goed geregeld?


Wat kan je doen? Ga tijdig aan de slag en zorg dat bestuur en toezicht op orde zijn. Dat geeft huidige en toekomstige bestuursleden een gerust gevoel. Dit voorkomt gedoe in jullie organisatie.


Informatie over de WBTR krijgt u bij het terugkijken van de Webinar. Daarnaast vindt je relevante informatie in onze portal:


Terugkijken Webinar


Op 29 maart jl. hebben Supportpunt en Lichtstad Advocaten samen een online bijeenkomst georganiseerd over de WBTR. Onze gastspreker was Mike Pennings, advocaat en vennoot van Lichtstad Advocaten.


Hij behandelde o.a. de vragen die bij iedereen leven:

Na deze interactieve presentatie was er een gemodereerde chat om verder op onderwerpen in te gaan.

De Webinar terugkijken klik hier.


Aanmelden op de portal voor relevante informatie en naslagwerk


Heb je de Webinar al gevolgd en wil je gebruik maken van het naslagwerk meldt je dan aan voor de portal. In de portal mijn.supportpunt.nl vindt je relevante informatie en naslag werk onder andere de PowerPoint presentatie, samenvatting van de Webinar en checklist goed besturen.

Inloggen of aanmelden voor de portal klik hier.