Vacature: Junior medewerker communicatie (32-40 uur)

Zoek je een startfunctie of werkervaring op het gebied van communicatie? Solliciteer dan bij Supportpunt!

Hou jij van doelgerichte communicatie, kun je goed met mensen omgaan, coördineren en vind je het een uitdaging om de wensen van een opdrachtgever door te vertalen naar een website of online nieuwsbrief? Dan ben jij de persoon die we zoeken in ons team: een medewerker communicatie met enthousiasme en affiniteit voor on- en offline communicatie!

 

Functieomschrijving medewerker communicatie
Je krijgt eigen projecten waarbij je direct contact hebt met klanten, dtp-ers en webdevelopers brieft en kunt groeien in verantwoordelijkheid. Dit alles natuurlijk met goede inhoudelijke begeleiding. We bieden je een contract, coaching en kijken samen hoe je je verdere carrière kunt vormgeven.

 

Wat doet de communicatie afdeling van Supportpunt?
De afdeling werkt als reclamebureau exclusief voor stichtingen en verenigingen in Eindhoven. Wij vertalen doelstellingen naar communicatie-acties, ontwikkelen dtp producten, organiseren workshops, bouwen en beheren websites en schrijven teksten voor allerlei communicatie uitingen. Tot onze klanten behoren vrijwilligersorganisaties op het gebied van welzijn, kunst, cultuur en sport. Kortom, veel van wat Eindhoven de moeite waard maakt.

 

Als medewerker communicatie herken jij jezelf in het volgende profiel
Accuratesse, aandacht en interesse voor detail zijn belangrijk. Je bent een spin in het web en kunt snel schakelen. Daarnaast vind je het leuk mensen te helpen en problemen op te lossen en neem je initiatief.

 

Zoek je na je opleiding een startfunctie op het gebied van communicatie of ben je er een tijdje tussen uit geweest en wil je weer werkervaring op doen? Als je opleiding minimaal HBO – niveau is, richting communicatie, nodigen we je uit te solliciteren. Natuurlijk ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van social media en vind je het leuk om jezelf hierin te verdiepen. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal uitstekend zowel in woord als geschrift. Je kunt overweg met MS Office pakket en je kunt werken in een CMS. Ook begrijp je het belang van een goed klantenbestand en draag je hier mede zorg voor.

 

Informatie & sollicitatie vacature medewerker communicatie
Het gaat om een startfunctie voor maximaal 1,5 jaar tussen de 32 en 40 uur. De ideale baan om actuele en relevante werkervaring op te doen. Woon je in Eindhoven en heb je momenteel geen werk? Zoek je een startfunctie of werkervaring op het gebied van communicatie? Solliciteer dan bij Supportpunt!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Esther Weijmans 040 – 2027390. Wil je solliciteren? Stuur dan je cv en motivatie voor 30 oktober 2018 via onze sollicitatiepagina.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!