Vacature: Relatiebeheerder finance (parttime)

Ben je een enthousiaste, accurate collega, woon je in Eindhoven of de directe omgeving? Ben je parttime beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Functieomschrijving relatiebeheerder finance

In jouw rol ben je verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille. Het werk loopt van de controle van de ingevoerde kasbonnen tot het aanbieden van de jaarstukken aan de accountant. Het controleren van BTW opgaves, het begeleiden van subsidieverantwoordingen, het maken van rapportages en het begeleiden van bestuurders bij deze taken zijn de belangrijkste aandachtspunten. Naast de vaste medewerkers wordt de afdeling gevormd door mensen in opleiding die willen leren en groeien. De programma’s die gebruikt worden zijn AFAS, Excel, Word, Speedbooks en Trifact.

 

Wat doet de afdeling boekhouding van Supportpunt?
De afdeling boekhouding van Supportpunt voert de administratie van ruim 50 stichtingen en verenigingen in Eindhoven op het gebied van kunst, cultuur, welzijn en sport. Wij ondersteunen en adviseren onze klanten in de breedste zin van het woord. Zo vergroten we de kwaliteit en professionaliteit van Eindhovense stichtingen en verenigingen, maar ook de zelfredzaamheid.

 

Als relatiebeheerder finance herken jij jezelf in het volgende profiel

Je taken bestaan uit drie hoofdonderdelen: relatiebeheer, opleveren van rapportages en het coachen en begeleiden van medewerkers. Als relatiebeheerder ben je het eerste aanspreekpunt op het gebied van financiële zaken van onze klanten. Je inventariseert de behoeften van de klanten en vertaalt de wensen naar optimale oplossingen. Daarnaast adviseer je de klant en lever je een bijdrage aan de bedrijfsdoelstellingen. Je bent resultaatgericht en staat met twee benen op de grond. Enthousiasme en inzet maken jou de juiste kandidaat. Je beschikt over de juiste financiële kennis om goede rapportages op te leveren en je bent in staat om de mensen in opleiding te begeleiden en te coachen. Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau richting financiën/accountancy. Je hebt ervaring met (kleine) complete administraties binnen een klantgerichte organisatie op financieel gebied en je bent hands-on ingesteld.

 

Geïnteresseerd?

Is je interesse naar aanleiding van deze vacature gewekt? Stuur dan je cv en motivatie voor 17 december 2018 via onze sollicitatiepagina. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

 

Voor vragen kun je contact opnemen met Esther Weijmans, HRM-Adviseur, op telefoonnummer 040 – 202 73 90.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.