Online boekhouden met Visma eAccounting

Afgelopen woensdag 13 november vond er weer een informatiebijeenkomst plaats. Deze keer was het onderwerp ‘Online boekhouden via de Cloud’. De deelnemers hebben kennisgemaakt met het boekhoudprogramma van Visma eAccounting door middel van een presentatie van Harry Petter, accountmanager bij Visma.


We willen de mensen die niet aanwezig waren bij deze informatiebijeenkomst ook graag een indruk geven van wat Visma voor hun stichting of vereniging zou kunnen betekenen. Naast het feit dat de boekhouding op deze manier een stuk makkelijker wordt, hebben we namelijk ook een unieke aanbieding tot het eind van het jaar.


De kosten van het boekhoudpakket bedragen normaal €16,- per maand (excl. BTW), maar wie het pakket vóór 1 januari 2020 bestelt, maakt het eerste jaar gratis gebruik van de software.


We hebben alle functionaliteiten voor je op een rij gezet:

Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van het boekhoudprogramma, kan Supportpunt hierbij ook ondersteunen. We helpen je graag bij:

Daarnaast kun je ook gratis gebruik maken van de Portal voor bestuurders.


Heb je interesse in het boekhoudpakket van Visma eAccounting, meld je dan aan via het inschrijfformulier.


Wil je alle informatie later nog eens teruglezen? Download hieronder de flyer van Visma of meld je aan via onderstaand formulier. Dan nemen we contact met je op.


Laat ons weten als je interesse hebt in Visma eAccounting!

Wanneer je voor 1 januari 2020 bestelt, is het pakket het eerste jaar gratis.

Ja, ik heb interesse in Visma eAccounting:


Naam*

Organisatie*

E-mailadres*