Partners

SupportPunt werkt samen met partners uit het bedrijfsleven. Zij geven bijvoorbeeld vakinhoudelijke begeleiding aan medewerkers en werken zo mee aan een hoog niveau van dienstverlening voor onze klanten.
Daarnaast beschikt SupportPunt over een netwerk van bedrijven die bereid zijn een keer (kosteloos) bij te dragen aan advisering of uitvoering van werk voor een stichting of vereniging in Eindhoven. Hieronder bevinden zich zowel accountants, juristen en fiscalisten als fotografen en vormgevers.

Al deze bedrijven zetten uren of middelen via SupportPunt in. Voor hen is SupportPunt spin in het web van stichtingen en verenigingen in Eindhoven. Bedrijven waarmee ‘maatschappelijk-betrokken-ondernemers-overeenkomsten’ zijn gesloten zijn: Mazars, triptic, REEF, IME kantoorinrichting, PRO Payroll en makelaarskantoor Brabant bv.

Hebt u als bedrijf interesse om deel te nemen aan deze pool? Neem voor meer informatie contact op met Arjen Buit, directeur.

 

    SupportPunt maakt besturen makkelijk!

    Werk voortaan slim samen met je bestuur via mijn.supportpunt.nl. Bewaar en deel al je stukken online. Overzichtelijk gerangschikt in je eigen dossier. Veilig en goed beschermd. Dit kan met de tools van de SupportPunt klantportal.

    Direct naar: mijn.supportpunt.nl