Supportpunt logo
Search
Close this search box.
Search
Voorbeeld website Supportpunt

Communicatie

Een aansprekende website is het kloppend hart van al je communicatie. Supportpunt ontwerpt en bouwt gebruiksvriendelijke websites op basis van WordPress. Jouw wensen staan centraal. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat de website werkt op mobiele platforms. Ook integreren we social media. We hebben veel aandacht voor de vormgeving, beelden en teksten. Deze zijn belangrijk voor de identiteit van je organisatie en voor de herkenbaarheid bij je doelgroepen.

podium-klassiek
podium-klassiek

Het complete plaatje

Sterke en aanlokkelijke communicatie is noodzakelijk om de doelstellingen van je stichting of vereniging te bereiken. Dit goed inrichten vraagt tijd, kennis en middelen. Supportpunt helpt je daarbij. We ontwikkelen een complete huisstijl voor je. Van logo tot website. En van idee tot middel. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht als je al een eigen (huis)stijl hebt of eenmalig iets wilt uitbesteden.

Je eigen medewerkers of vrijwilligers onderhouden vervolgens de website. Supportpunt verzorgt een training voor deze mensen en levert een handleiding op maat. Waar nodig verzorgen we ook de content en de redactie voor je organisatie.

Om de doelstellingen van je stichting of vereniging te bereiken, is goede communicatie noodzakelijk. Dat vraagt tijd, kennis en middelen. Supportpunt ontwikkelt een complete huisstijl, van logo tot website, van idee tot middel. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht als je al een eigen (huis)stijl hebt of eenmalig iets wilt uitbesteden.

jamie-fotografie

Uiteindelijk onderhouden je eigen medewerkers of vrijwilligers de website. Supportpunt geeft hen daarom een training en levert een handleiding op maat. Waar nodig verzorgen we ook de content en redactie voor je organisatie.

Wil je alvast wat voorbeelden zien van onze producten? Bekijk dan onderstaande voorbeelden.

uit-de-buurtfabriek

Website: Uit de Buurtfabriek

Uit De Buurtfabriek creëert arbeidsplekken voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Samen met designers maken ze houten meubels op maat voor particulieren en bedrijven en leren creatief denken. De stichting wilde graag haar website in een nieuw modern jasje steken en tegelijkertijd toe naar een webshop met online betalingsmogelijkheden en verzendopties. Ze kochten hiervoor een template die Supportpunt aanpaste aan hun wensen.

fanfare-orkest-wilhelmina

Website: Fanfareorkest Wilhelmina Eindhoven

Het fanfareorkest is een muziekvereniging die met plezier en ambitie muziek maakt. Het fanfareorkest geeft meerdere malen per jaar concerten in concertzalen en ook bij publieke evenementen. Ook is er elk jaar een groter project waarbij ze ook andere muzikanten uitnodigen om deel te nemen. Supportpunt ontwierp een nieuw logo en website voor het unieke orkest. De kleuren paars en zwart hebben we aangehouden verder is de hele huisstijl flink gemoderniseerd. De website is voornamelijk bedoelt om informatie te geven.

kansplussien

Website: Kans Plus Sien

Dé vereniging voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking en hun omgeving in de regio Eindhoven-Helmond. Ben je op zoek naar een gezellige club of een vakantie die bij je kind past? Onder de vlag van KansPlus-Sien is er genoeg te doen. Door middel van de website wil KansPlus Sien haar activiteiten promoten naar bestaande en potentiële deelnemers, informatie geven per doelgroep en duidelijk maken van de moeder organisaties doen en wat de regionale werkgroep doet.

Wat houdt hosting in? Wat is WordPress? Onze kennisbank geeft antwoord

Als je communicatiemiddelen laat maken kom je een aantal begrippen tegen waarvan je misschien niet precies weet wat deze inhouden. In de Kennisbank op onze Portal vind je de meest gestelde vragen over websites, hosting, huisstijl(middelen), WordPress en MailChimp. Neem hier alvast een kijkje.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact op:​

Yardena Raatgever

Adviseur communicatie