Supportpunt logo
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken

Team

Hallo! Wij zijn de medewerkers van Supportpunt. We stellen ons graag aan je voor!

Administratie

Toon

Teamleider financiën

“Na jarenlang te hebben gewerkt in de commerciële sector zocht ik iets waar ik op een sociale manier mijn vak kon beoefenen. Ik vond dit bij Supportpunt, hier kan ik zowel stichtingen en verenigingen ondersteunen als collega’s begeleiden. Dit geeft mij een dankbaar gevoel.”

Jacqueline

Relatiebeheerder Finance

“Ondanks dat ik verhuisd ben naar de andere kant van het land werk ik nog steeds graag voor deze leuke club. Dat geeft voor mij aan hoeveel Supportpunt voor mij betekent.”

 

Eric

Relatiebeheerder Finance

“Cijfers spreken voor zich.” 

Twan

Finance consultant

“Echt iets kunnen betekenen voor de stichtingen en verenigingen in Eindhoven. Het geven van bestuurdersadvies, het voeren van een gedegen administratie of het maken van een website. Altijd met de gedachten de bestuurders te ontzorgen, zodat zij betekenisvol kunnen zijn voor Eindhoven. Hier draag ik graag aan bij.” 

Annemarie

Junior relatiebeheerder Finance

“Werken bij Supportpunt is voor mij de combinatie van het ondersteunen van onze relaties én daarnaast de mogelijkheid krijgen om mezelf verder te bekwamen in het vak.”

 

Bestuursadvies

Arjen

Directeur / Bestuurs- en personeelszaken

“Supportpunt is voor mij zo belangrijk omdat wij iets kunnen betekenen voor de samenleving. Op de achtergrond zorgen wij dat organisaties door kunnen gaan, en zij kunnen op hun beurt hele mooie dingen doen voor Eindhoven. Het geeft heel veel voldoening om voor die organisaties iets op te lossen.”

Cees

Financieel administratief medewerker / Bestuurszaken

“Supportpunt betekent voor mij: contact hebben met verenigingen en stichtingen in Eindhoven en deze begeleiden op alle bestuurlijke facetten zoals administratie, marketing en besturen.”

Birgul

Functioneel beheerder

“Als ik aan Supportpunt denk dan denk ik aan één woord ‘helpen’. Dat doe ik met hart en ziel voor stichtingen en verenigingen in Eindhoven en ook voor mijn collega’s.”

Communicatie

Yardena

Adviseur Communicatie

“De plaats waar ik dagelijks mag zien wie onze mooie stad beweegt, van kunst en cultuur tot sport, van de binnenstad tot in de buitenwijken. Samen met een team van fijne collega’s draag ik hier graag mijn steentje aan bij.”

Erwin

Junior vormgever en medewerker Communicatie

“Werken bij Supportpunt is voor mij op communicatievlak iets te kunnen betekenen voor de verenigingen en stichtingen in Eindhoven,
zoals het maken van een mooie website, het digitale visitekaartje.

Nikita

Management Assistent

“Niet alleen biedt Supportpunt mij de mogelijkheid om weer een stap te zetten op de arbeidsmarkt, maar ik kan ook nog eens iets terug doen om deze prachtige stad levendig te houden.”

Bestuur

supportpunt-bestuur

Arjen Buit

Directeur

Victor van Loon

Penningmeester

Willy van Dijk

Secretaris

Peter van Weert

Voorzitter