Supportpunt logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek

Wat we doen

Kwaliteit, professionaliteit en zelfredzaamheid

Supportpunt biedt bestuurders en zakelijk leiders praktische ondersteuning en hulpmiddelen op het gebied van bestuurszaken, personeel, communicatie en boekhouding. Zo vergroten we niet alleen de kwaliteit en professionaliteit van Eindhovense stichtingen en verenigingen, maar ook de zelfredzaamheid. Dat vinden we bij Supportpunt belangrijk.

supportpunt

Een bijdrage leveren

Duizenden vrijwilligers en medewerkers van stichtingen en verenigingen houden Eindhoven in beweging. Vol energie, elke dag weer. Wie niet beter weet, zou denken dat dit allemaal vanzelf gaat. Maar niets beweegt vanzelf.

De lat ligt hoog voor de besturen van onze stichtingen en verenigingen. Overheid en publiek verwachten kwaliteit en professionaliteit, continu. Dat is hard werken en Supportpunt werkt mee. Want bij Supportpunt zien we hoe waardevol ons stichtings- en verenigingsleven is. Wij willen een bijdrage leveren.

Als advies welkom is

Ook voor advies op deze gebieden kun je terecht bij Supportpunt. Bijvoorbeeld over de inrichting van de administratie, het aangaan van personeelsovereenkomsten of de inzet van promotiemiddelen, evenals vraagstukken over professionalisering en het verhogen van effectiviteit.

reumavereniging-contact

De koffie staat klaar!

Ondervind je problemen in de bestuurlijke organisatie of bedrijfsvoering van je stichting of vereniging en zoek je deskundig en betrouwbaar advies? Neem dan contact met ons op. Dankzij subsidie van de gemeente kunnen we een zeer laag uurtarief hanteren.