Supportpunt logo
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken

Administratie

Als (vrijwillig) bestuurder wil je goed inzicht hebben in de financiële positie van ‘jouw’ organisatie. Logisch. Betrouwbaarheid is immers een absolute basisvoorwaarde. Het is echter niet vanzelfsprekend dat alle kennis die nodig is om dit waar te maken, aanwezig is binnen je bestuur. Supportpunt ondersteunt je daarom op administratief en financieel terrein. Samen zorgen we ervoor dat het klopt. Daar kun je op vertrouwen.

broet

Ondersteuning penningmeester

Supportpunt ondersteunt penningmeesters bij het initieel opzetten en voeren van een goede boekhouding. Het verantwoorden van fondsen- en subsidiegelden, wat zo eigen is aan stichtingen en verenigingen, is daar een belangrijk onderdeel van. Evenals het voldoen aan WFT-normen, aan specifieke btw-regelgeving voor non-profit organisaties en aan ANBI-rapportage en publicatie.

Samen zorgen we voor betrouwbaar financieel inzicht dat op ieder gewenst moment te raadplegen is. We denken daarnaast mee over wat de juiste antwoorden zijn op financiële of administratieve vraagstukken die mogelijk binnen jouw vereniging of stichting spelen. Hiervoor werkt Supportpunt samen met een netwerk van MVO-partners. Dit zijn professionals uit het bedrijfsleven die graag hun expertise inzetten voor Eindhovense non-profit organisaties.

Supportpunt maakt, indien gewenst, ook overzichtelijke rapportages voor het bestuur van je organisatie. De frequentie daarvan bepalen we samen.

Accountantsverklaring

Heb je een accountantsverklaring nodig? In opdracht van de penningmeester gaan we samen met jou in overleg met de accountant. Deze stelt vervolgens snel en goed onderbouwd de accountantsverklaring voor je op.

Je boekhouding laten doen?

We werken met het administratiesoftwarepakket AFAS. Dit waarborgt onder andere onderhoud van het systeem en back-ups. Voor €32,50 per maand raadpleeg je op ieder moment zelf je boekhouding online.

Zelf je boekhouding doen

Met Visma eAccounting bieden wij je boekhouding op maat: gestructureerd, makkelijk en overzichtelijk. Supportpunt  ondersteunt en begeleidt je daarin.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?
Neem dan contact op:​

Toon Verbakel

teamleider financiën