Supportpunt logo

Digitale subsidieaanvraag gemeente Eindhoven

In het eerste kwartaal van 2023 gaat het aanvragen van een subsidie bij de gemeente Eindhoven veranderen. Vanaf dat moment regel je een subsidieaanvraag via een nieuw online subsidieportaal. Hierin kun je stap voor stap alle informatie en documenten invoeren die betrekking hebben op de aanvraag. Ook kun je op elk moment de voortgang van je aanvraag volgen, de historie van je subsidieaanvragen bekijken en kun je digitaal vragen stellen over het verloop van je aanvragen.

Wat kun je nu al regelen?

Om straks in te kunnen loggen op het nieuwe subsidieportaal heb je een eHerkenning nodig. Dit kun je nu al regelen!

eHerkenning

Als organisatie of stichting heb je voor eHerkenning betrouwbaarheidsniveau 3 nodig. Een jaarlijkse bijdrage voor de kosten (circa € 35,-) van eHerkenning worden door de gemeente extra bij je subsidieaanvraag van 2023 toegekend. Het aanvragen van eHerkenning kost een aantal werkdagen. Houd er rekening mee dat het ook langer kan duren. Kijk voor meer informatie over het aanvragen van eHerkenning op eherkenning.nl.

Meer informatie?

Meer informatie over de nieuwe manier van subsidie aanvragen volgt in januari 2023. Heb je vragen dan kun je contact opnemen met het subsidiebureau telefoonnummer 14 040.