Supportpunt logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek

VERDIEPINGSWORKSHOPS FONDSENWERVING = VOL

VERDIEPINGSWORKSHOPS FONDSENWERVING = VOL

Tijdens de praktisch ingestoken workshops neemt Senna je mee om het fundament te leggen voor je projectplan en projectaanvraag, passende financiers te vinden en een gestructureerd plan te schrijven. Ook gaan we aan de slag met het verbreden van je financieringsmix om te werken aan een toekomstbestendige financiering voor jouw initiatief of organisatie.

De workshops worden net als de bijeenkomst verzorgd door Senna Bouteba, eigenaar van Blooming Projects.
Senna heeft jarenlang als programmamanager en beoordelaar bij verschillende fondsen als VSB Fonds, Start Foundation en Fonds voor Cultuurparticipatie gewerkt. Maar ook heeft zij ervaring met het aanvragen van fondsen en subsidies en het adviseren over nieuwe verdienmodellen voor de sociale sector. Vanuit Blooming Projects helpt zij initiatiefnemers met het schrijven van pakkende project- en subsidieaanvragen, het succesvol werven van fondsen en met het ontwikkelen van plannen voor sociale ondernemingen.

Data:

– donderdag 6 juni
– maandag 24 juni
– vrijdag 28 juni
– maandag 1 juli

Tijd: 19.00 – 20.30 uur
Online: via Teams
Kosten: De 4 workshops vormen samen één programma. Wanneer je je inschrijft, schijf je je in voor alle vier de data. De kosten bedragen €25,- p.p.

LET OP: Eén persoon per organisatie, dit om zoveel mogelijk organisaties de kans te geven om deel te nemen. Er is plaats voor 20 deelnemers, vol = vol.
Iedereen die wordt toegelaten sturen wij een definitieve bevestiging met daarin de Teamslink. De kosten brengen wij na het versturen van de bevestiging per factuur in rekening.

Inschrijven

Deze workshops zitten vol, je kunt je helaas niet meer inschrijven.

Datum

jun 06 2024
Verlopen

Tijd

19:00 - 20:30

Kosten

€21.00