Supportpunt logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek

Hoge energiekosten? Vraag compensatie aan

Hoge energiekosten? Vraag compensatie aan

Eindhoven heeft mede dankzij jou een goede sociaal/maatschappelijke basis infrastructuur. Daar zijn we trots op. Echter door de energiecrisis kan ook jouw exploitatie onder druk komen te staan. Dat wil de gemeente voorkomen. Daarom heeft ze besloten om organisaties die subsidie ontvangen tegemoet te komen met een energiecompensatie.

Subsidie van de gemeente?

Ontvangt jouw organisatie subsidie van de gemeente Eindhoven? Ga dan naar Subsidieregeling energiecompensatie en vraag met DigiD of Eherkenning de energiecompensatie aan. 
Beschik je niet over DigiD of Eherkenning dan dient je de aanvraag schriftelijk te ondertekenen en via de website te uploaden.

De aanvraag voor compensatie van energiekosten voor gesubsidieerde activiteiten in het jaar 2023 kan worden ingediend vanaf 1 december 2022 tot 1 oktober 2023.

Subsidie van Stichting Cultuur Eindhoven?

Ontvangt jouw organisatie subsidie van Stichting Cultuur Eindhoven? Dan kom je alleen in aanmerking voor de energiecompensatie als je subsidie ontvangt op basis van de Verordening Cultuur Eindhoven 2021-2024: H2, H3 of H4.

Is dat het geval? Ga dan naar de site van Stichting Cultuur Eindhoven en vraag vóór 1 december 2022 de energiecompensatie aan.

Vragen?

Heb je vragen over de vergoeding? Neem dan contact op met je contactpersoon van het Subsidiebureau van de gemeente. Heb je nog geen contactpersoon? Stel je vraag dan online aan het subsidiebureau