Supportpunt logo
Search
Close this search box.
Search

Juridische vragen in tijden van corona? Mike Pennings – Lichtstad Advocaten geeft antwoord

“In deze tijd is het logisch dat je als bestuurder van een stichting of vereniging aanloopt tegen een aantal juridische onduidelijkheden. Hierbij wil ik je samen met Supportpunt graag helpen. Klik op onderstaande knop en stuur mij via het formulier maximaal drie specifieke juridische vragen die naar aanleiding van de huidige crisis bij je zijn ontstaan. Ik beantwoord deze vragen dan kosteloos binnen 48 uur. Indien de vragen erg complex zijn en ik geen goed antwoord kan geven zonder bijvoorbeeld de tussenkomst van derden zoals de Gemeente, zal ik dat aangeven en kijken hoe de onderlinge afstemming kan worden geregeld en een snel antwoord gegeven kan worden.”

De top 5 van de meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden lees je in de volgende Supportpunt nieuwsbrief.