Supportpunt logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek

Websites

Website: Podium klassiek

Belééf muziek bij Podium Klassiek! Podium Klassiek Eindhoven is een klein maar fijn podium voor kamermuziek in de binnenstad van Eindhoven, dat ruimte biedt aan musici die buiten de lijntjes durven te kleuren. Als doel hebben zij om het aantal concertbezoekers te laten groeien. Een mooie en gebruiksvriendelijke website is daarbij niet te missen. Daarom heeft Supportpunt een moderne en strakke website mogen maken zodat de concertagenda makkelijk te vinden is.

Website: Mannenakkoord

Gezellig zingen met een zachte G(ay). Dat doet hét Eindhovense gay koor Mannenakkoord. Een plek waar muziek en diversiteit samenkomen en jij jezelf kunt zijn. Het koor biedt een omgeving waar muzikaliteit en gemeenschapszin hand in hand gaan. Om te helpen met het werven van meer leden hebben we een aantrekkelijke website ontworpen die nieuwe leden enthousiast maakt om lid te worden. Met behoud van de regenboog identiteit in een nieuw jasje.

Website: Kansen voor Kinderen

Alle kinderen verdienen een kans, maar sommige kinderen hebben ondersteuning in het vinden en realiseren van die kans harder nodig dan anderen. De focus van de stichting Kansen voor Kinderen is dan ook op kinderen die in een achterstandssituatie opgroeien. Echter sluiten zij niemand uit en hebben ze een inclusieve visie. Met het ontwerpen van de nieuwe website heeft Supportpunt geholpen om waardevolle informatie helder te verstrekken.

Website: Unisono

Unisono is een orkest dat bestaat uit beginnende muzikanten. Zij maken wekelijks samen met veel plezier muziek en onderhouden een warm contact met hun grote zus Fanfare Wilhelmina. Ze spelen laagdrempelige fanfaremuziek die bij iedereen goed in het gehoor ligt. Wij mochten de uitdaging aangaan om een website te maken in dezelfde stijl, maar tóch met een eigen Unisono merk. Met trots kunnen we zeggen dat dit goed gelukt is!

Website: EKF

De Eindhovense Korenfederatie (EKF) is een samenwerkingsverband van en voor de Eindhovense koren. Samen sta je sterker en zij willen een belangenbehartiger en expertisecentrum zijn voor alles waar een koor in Eindhoven mee te maken krijgt. Om dit doel te realiseren hebben we voor het EKF een mooie gemoderniseerde WordPress website mogen maken. Waarin de navigatie overzichtelijk en stijlvol is. Alle informatie is makkelijk te vindbaar.

Website: Centrum De Eik

De diagnose kanker kan je leven overhoop gooien. De Eik geeft ruimte aan mensen in Eindhoven en omgeving die leven met, na en naast kanker. Zij zetten zich in om de kwaliteit van het leven te verbeteren. Leven met, na en naast kanker, dat is waar Centrum de Eik om draait. En om hen hiermee verder te helpen mochten wij een prachtige nieuwe website maken waar alle nieuwe activiteiten duidelijk zichtbaar zijn. De website heeft nu een frisse uitstraling met zachte kleuren.

Wat wij ook maken

t-ven-folder

Blad ’t Ven

Wijkvereniging ’t Ven is een wijkvereniging voor de wijk ’t Ven in Eindhoven. De wijk ’t Ven is het gedeelte van het stadsdeel Strijp in Eindhoven tussen de Noord Brabantlaan en de Hastelweg buiten de Ring. Voor ’t Ven maken wij verschillende communicatiemiddelen op.

supportpunt roll banner

Banner Supportpunt

Als Supportpunt proberen wij met onze communicatie voor aan te staan. We zorgen er daarom voor dat onze communicatiemiddelen zowel online als offline up to date zijn.

de-eik

Flyer Centrum De Eik​

Centrum De Eik is  een centrum voor leven met en na kanker, in Eindhoven richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met en na kanker.Voor Centrum de Eik hebbben wij verschillende flyers gemaakt voor de werving van nieuwe leden.

Alle projecten