Supportpunt logo

Websites

uit-de-buurtfabriek

Website: Uit de Buurtfabriek

Uit De Buurtfabriek creëert arbeidsplekken voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Samen met designers maken ze houten meubels op maat voor particulieren en bedrijven en leren creatief denken. De stichting wilde graag haar website in een nieuw modern jasje steken en tegelijkertijd toe naar een webshop met online betalingsmogelijkheden en verzendopties. Ze kochten hiervoor een template die Supportpunt aanpaste aan hun wensen.

fanfare-orkest-wilhelmina

Website: Fanfareorkest Wilhelmina Eindhoven

Het fanfareorkest is een muziekvereniging die met plezier en ambitie muziek maakt. Het fanfareorkest geeft meerdere malen per jaar concerten in concertzalen en ook bij publieke evenementen. Ook is er elk jaar een groter project waarbij ze ook andere muzikanten uitnodigen om deel te nemen. Supportpunt ontwierp een nieuw logo en website voor het unieke orkest. De kleuren paars en zwart hebben we aangehouden verder is de hele huisstijl flink gemoderniseerd. De website is voornamelijk bedoelt om informatie te geven.

kansplussien

Website: Kans Plus Sien

Dé vereniging voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking en hun omgeving in de regio Eindhoven-Helmond. Ben je op zoek naar een gezellige club of een vakantie die bij je kind past? Onder de vlag van KansPlus-Sien is er genoeg te doen. Door middel van de website wil KansPlus Sien haar activiteiten promoten naar bestaande en potentiële deelnemers, informatie geven per doelgroep en duidelijk maken van de moeder organisaties doen en wat de regionale werkgroep doet.

backstage-pass

Website: Backstage Pass

Podiumtechniek voor meiden! Backstage Pass maakt zich hard voor inclusiviteit en diversiteit in de evenementensector. De stichting organiseert inspiratiedagen waar je een kijkje achter de schermen kan nemen bij bijvoorbeeld een licht- en geluidstechnicus, stagehand, tour-chauffeuse en studiotechnicus. Backstage Pass zocht naar een website met een jonge, moderne en ietwat kunstzinnige uitstraling met als belangrijkste item de agenda met een duidelijke aanmeldmogelijkheid voor de evenementen.

meneer-rick

Website & logo Meneer Rick

Meneer Rick is er voor kinderen die na schooltijd op avontuur willen gaan en nieuwe dingen willen leren. Als nieuwe stichting had Meneer Rick behoefte aan een website waar ouders hun kinderen kunnen inschrijven voor de diverse activiteiten die de stichting organiseert en meer kunnen lezen over het programma. Het logo bevat de kernwaarden op speelse wijze.

awesome

Website #AWESOME kledingruil atelier

Stichting #Awesome Kledingruilatelier werkt met gekregen kleding die ze in hun winkel hangen, pimpen of recyclen. Dit alles doen ze met een groep enthousiaste vrijwilligers.De stichting was op zoek naar een nieuwe website met een webshop zodat ze hun kleding ook online kunnen aanbieden.

Wat wij ook maken

t-ven-folder

Blad ’t Ven

Wijkvereniging ’t Ven is een wijkvereniging voor de wijk ’t Ven in Eindhoven. De wijk ’t Ven is het gedeelte van het stadsdeel Strijp in Eindhoven tussen de Noord Brabantlaan en de Hastelweg buiten de Ring. Voor ’t Ven maken wij verschillende communicatiemiddelen op.

supportpunt roll banner

Banner Supportpunt

Als Supportpunt proberen wij met onze communicatie voor aan te staan. We zorgen er daarom voor dat onze communicatiemiddelen zowel online als offline up to date zijn.

de-eik

Flyer Centrum De Eik​

Centrum De Eik is  een centrum voor leven met en na kanker, in Eindhoven richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met en na kanker.Voor Centrum de Eik hebbben wij verschillende flyers gemaakt voor de werving van nieuwe leden.

Alle projecten