Supportpunt logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek

Verhalen uit de stad | Reumavereniging Eindhoven

“Ik ben erg tevreden, het werkt heel fijn. Ze zijn een enorme hulp.”

Reumavereniging Eindhoven

Reumavereniging regio Eindhoven is er voor reumapatiënten en hun naasten. Ze organiseren bewegingsgroepen zoals Tai Chi, hydrotherapie en nordic walking. Elke eerste maandag van de maand is er een Reumacafé en er worden jaarlijkse uitstapjes georganiseerd voor de ruim 300 leden. Wilma Wijnen doet de communicatie en maakt vier keer per jaar het verenigingsblad ‘Contact’.

‘In 2015 zijn we de samenwerking met Supportpunt gestart. We maken nu samen Contact en hebben gewerkt aan een nieuwe website. Ik heb cursussen gevolgd over WordPress en Mailchimp, zodat ik zelf de communicatie kan doen. Ik was niet beschikbaar op de data die ervoor stonden, en kreeg toen een privéles. Zonder Supportpunt zou er geen blad of website zijn, we kunnen het niet betalen via een ander bureau.

In 2017 hebben we samen een Contact gemaakt ter ere van het 40-jarig bestaan; we zijn er super trots op en de samenwerking was zo goed! Anita Witzier siert de cover, en ik ben razend enthousiast over de vormgeving. Het boekje zou er zonder Supportpunt niet zijn.’ Wat ze tegen anderen zegt over Supportpunt? ‘Doen’, zegt ze.