Supportpunt logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek

Verhalen uit de stad | Voetbalvereniging RPC & Stichting MakersDays

“Ik vind Supportpunt betrouwbaar, benaderbaar en bovenal een open, vrolijke organisatie met leuke mensen.”

Voetbalvereniging RPC

Eric van Gerwen is al jaren accountant en vervult nu ongeveer acht jaar de rol van penningmeester bij RPC Eindhoven, de amateurvoetbalvereniging in de Roosten. Dat is nog niet alles, sinds 2016 is hij ook penningsmeester bij Stichting MakerDays, de organisator van de Maker Faire.

Hoe kwam hij bij Supportpunt uit? ‘Ik ken de directeur, Arjen Buit, van vroeger, al zo’n 20 jaar. We hadden altijd al plezierig contact, en toen ik eenmaal bij RPC betrokken raakte was het een logische stap om onze boekhouding en financieel advies uit te besteden zodat het op een goede vakkundige manier gedaan zou worden.

Met stichting MakerDays zijn we vier jaar geleden ook naar Supportpunt gegaan. Bij beide partijen is er weinig privétijd om het zelf te doen, het is zo prettig dat we een partij gevonden hebben met de juiste expertise. Vooral bij de subsidieaanvraag van BrabantC voor MakerDays voor een driejarige subsidie bleken ze de goede steun.

Ik wil vooral ook benadrukken dat het maatschappelijke ondernemen van Supportpunt voor ons van groot belang is. Ze bieden mensen kansen op de arbeidsmarkt en laten ze ontplooien. Ik heb mensen zien groeien. Dat is prachtig.’