Personeelsadvies

Goed werkgeverschap. Een term die centraal staat voor bestuurders van een organisatie met medewerkers in dienst. Is je organisatie klaar en voorbereid om medewerkers in dienst te nemen en/ of te houden? Heb je als bestuur de processen zo ingericht dat de basis voor goed werkgeverschap aanwezig is?


Meer weten over goed werkgeverschap? Kijk op onze kennisbank
Zoek je antwoorden op vragen rond personeelszaken? Op internet is veel te vinden, maar hoe weet je zeker dat je de juiste informatie hebt die geldt voor stichtingen en verenigingen? In de kennisbank op onze Portal vind je praktische informatie, formulieren en documenten rondom personeelszaken voor vrijwilligers en betaalde krachten.

Heb je na de oriëntatie nog vragen, of wil je de specifieke situatie van de stichting of vereniging bespreken, we staan graag voor je klaar, goedwerkgeverschap is immers ook maatwerk.


Werken bij Supportpunt
Woon je in Eindhoven, heb je geen werk en wil je ervaring opdoen op het gebied van financiële administratie of communicatie? Supportpunt biedt regelmatig startfuncties. Op onze vacaturepagina zie je of er een geschikte vacature is. Is die er niet, maar heb je wel interesse om bij onze organisatie te komen werken? Stuur dan een open sollicitatiebrief met CV naar info@supportpunt.nl.


Vrijwilligerswerk
Supportpunt en Eindhoven Doet zetten zich allebei in voor stichtingen en verenigingen in Eindhoven. Logisch dat we hecht samenwerken! Zoek je vrijwilligerswerk of heb je een vacature voor een vrijwilliger? Wil je jezelf of je organisatie ontwikkelen? Eindhoven Doet houdt zich bezig met de bemiddeling, ontwikkeling en promotie van vrijwilligerswerk. Neem contact op via hun website.