Personeelsadvies

Betrouwbaar advies van een ervaren personeelsadviseur
Personeelswerk is maatwerk. Hoe zorg je er als bestuurder voor dat je aan de voorwaarden voldoet? Bij wie check je het contract dat je een medewerker wilt aanbieden? Supportpunt denkt met je mee en ondersteunt je bij alle voorkomende HRM- en personele zaken. Dankzij jarenlange ervaring weten wij wat belangrijk is voor stichtingen en verenigingen als het gaat om personeelszaken.


Snel antwoord op je HR vragen? Kijk op onze kennisbank
Zoek je antwoorden op vragen rond personeelszaken? Op internet is veel te vinden, maar hoe weet je zeker dat je de juiste informatie hebt die geldt voor stichtingen en verenigingen? In de kennisbank op onze Portal vind je praktische informatie, formulieren en documenten rondom personeelszaken voor vrijwilligers en betaalde krachten.


Vacature aanbieden
Zijn er betaalde vacatures binnen je stichting of vereniging? Wij plaatsen ze graag op onze site. Mail de vacature naar info@supportpunt.nl en wij zorgen voor publicatie.

Werken bij Supportpunt
Woon je in Eindhoven, heb je geen werk en wil je ervaring opdoen op het gebied van financiële administratie of communicatie? Supportpunt biedt regelmatig startfuncties . Kijk op deze website of er een geschikte vacature is. Is die er niet, maar heb je wel interesse om bij onze organisatie te komen werken? Stuur dan een open sollicitatiebrief met CV naar info@supportpunt.nl.

Vrijwilligerswerk
Supportpunt en Eindhoven Doet zetten zich allebei in voor stichtingen en verenigingen in Eindhoven. Logisch dat we hecht samenwerken! Zoek je vrijwilligerswerk of heb je een vacature voor een vrijwilliger? Wil je jezelf of je organisatie ontwikkelen? Eindhoven Doet houdt zich bezig met de bemiddeling, ontwikkeling en promotie van vrijwilligerswerk. Neem contact op via de website.