Supportpunt logo
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Voorbeeld website Supportpunt

Communicatie

Een aansprekende website is het kloppend hart van al je communicatie. Supportpunt ontwerpt en bouwt gebruiksvriendelijke websites op basis van WordPress. Jouw wensen staan centraal. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat de website werkt op mobiele platforms. Ook integreren we social media. We hebben veel aandacht voor de vormgeving, beelden en teksten. Deze zijn belangrijk voor de identiteit van je organisatie en voor de herkenbaarheid bij je doelgroepen.

podium-klassiek
podium-klassiek

Het complete plaatje

Sterke en aanlokkelijke communicatie is noodzakelijk om de doelstellingen van je stichting of vereniging te bereiken. Dit goed inrichten vraagt tijd, kennis en middelen. Supportpunt helpt je daarbij. We ontwikkelen een complete huisstijl voor je. Van logo tot website. En van idee tot middel. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht als je al een eigen (huis)stijl hebt of eenmalig iets wilt uitbesteden.

Je eigen medewerkers of vrijwilligers onderhouden vervolgens de website. Supportpunt verzorgt een training voor deze mensen en levert een handleiding op maat. Waar nodig verzorgen we ook de content en de redactie voor je organisatie.

Om de doelstellingen van je stichting of vereniging te bereiken, is goede communicatie noodzakelijk. Dat vraagt tijd, kennis en middelen. Supportpunt ontwikkelt een complete huisstijl, van logo tot website, van idee tot middel. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht als je al een eigen (huis)stijl hebt of eenmalig iets wilt uitbesteden.

jamie-fotografie

Uiteindelijk onderhouden je eigen medewerkers of vrijwilligers de website. Supportpunt geeft hen daarom een training en levert een handleiding op maat. Waar nodig verzorgen we ook de content en redactie voor je organisatie.

Wil je alvast wat voorbeelden zien van onze producten? Bekijk dan onderstaande voorbeelden.

Website: Podium klassiek

Belééf muziek bij Podium Klassiek! Podium Klassiek Eindhoven is een klein maar fijn podium voor kamermuziek in de binnenstad van Eindhoven, dat ruimte biedt aan musici die buiten de lijntjes durven te kleuren. Als doel hebben zij om het aantal concertbezoekers te laten groeien. Een mooie en gebruiksvriendelijke website is daarbij niet te missen. Daarom heeft Supportpunt een moderne en strakke website mogen maken zodat de concertagenda makkelijk te vinden is.

Website: Mannenakkoord

Gezellig zingen met een zachte G(ay). Dat doet hét Eindhovense gay koor Mannenakkoord. Een plek waar muziek en diversiteit samenkomen en jij jezelf kunt zijn. Het koor biedt een omgeving waar muzikaliteit en gemeenschapszin hand in hand gaan. Om te helpen met het werven van meer leden hebben we een aantrekkelijke website ontworpen die nieuwe leden enthousiast maakt om lid te worden. Met behoud van de regenboog identiteit in een nieuw jasje.

Website: Kansen voor Kinderen

Alle kinderen verdienen een kans, maar sommige kinderen hebben ondersteuning in het vinden en realiseren van die kans harder nodig dan anderen. De focus van de stichting Kansen voor Kinderen is dan ook op kinderen die in een achterstandssituatie opgroeien. Echter sluiten zij niemand uit en hebben ze een inclusieve visie. Met het ontwerpen van de nieuwe website heeft Supportpunt geholpen om waardevolle informatie helder te verstrekken.

Wat houdt hosting in? Wat is WordPress? Onze kennisbank geeft antwoord

Als je communicatiemiddelen laat maken kom je een aantal begrippen tegen waarvan je misschien niet precies weet wat deze inhouden. In de Kennisbank op onze Portal vind je de meest gestelde vragen over websites, hosting, huisstijl(middelen), WordPress en MailChimp. Neem hier alvast een kijkje.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact op:​

Yardena Raatgever

Adviseur communicatie