Communicatie

Vaak is een goede website het kloppend hart van alle communicatie. Wij ontwerpen en bouwen gebruiksvriendelijke websites op basis van WordPress. Jouw wensen staan centraal en vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat de website werkt op mobiele platforms en dat social media wordt geïntegreerd. Voor vormgeving hebben we bijzondere aandacht. Immers, beeld is belangrijk voor de identiteit van je organisatie en de herkenbaarheid bij je doelgroep.


Om de doelstellingen van je stichting of vereniging te bereiken, is goede communicatie noodzakelijk. Dat vraagt tijd, kennis en middelen. Supportpunt ontwikkelt een complete huisstijl, van logo tot website, van idee tot middel. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht als je al een eigen (huis)stijl hebt of eenmalig iets wilt uitbesteden.


Uiteindelijk onderhouden je eigen medewerkers of vrijwilligers de website. Supportpunt geeft hen daarom een training en levert een handleiding op maat. Waar nodig verzorgen we ook de content en redactie voor je organisatie.


Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact op met de afdeling communicatie.

Wil je alvast wat voorbeelden zien van onze producten? Bekijk dan ons portfolio.


Wat houdt hosting in? Wat is WordPress? Onze kennisbank geeft antwoord
Als je communicatiemiddelen laat maken kom je een aantal begrippen tegen waarvan je misschien niet helemaal weet wat deze inhouden. In de kennisbank op onze Portal vind je de meest gestelde vragen over websites, hosting, huisstijl(middelen), WordPress en MailChimp .